Το μέλι συντελεί στη μακροβιότητα.Ο Δημόκριτος όταν τον ρώτησαν πώς μπορούν οι άνθρωποι να μην αρρωσταίνουν και να γίνονται μακρόβιοι απάντησε:Απ'έξω λάδι,από μέσα μέλι.

Κυριακή 30 Απριλίου 2017

Κάνε like και κέρδισε το μέλι της χρονιάς !

Μπείτε στην σελίδα του Μέλι Μελέ  στο facebook, κάντε like & share τον διαγωνισμό  και αυτόματα λαμβάνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει το Σάββατο 1 Ιουλίου. 

Μία/Ένας τυχερός  θα κερδίσει το μέλι της χρονιάς και 5 κηραλοιφές !!!
Προσοχή: Ο διαγωνισμός αφορά μόνο τυχερούς από Ελλάδα και Κύπρο. 


 Like & Share μπορείτε να κάνετε από Δευτέρα 1 Μαΐου έως την Παρασκευή  30 Ιουνίου 2017, στις 12:00 το μεσημέρι.

Ο τυχερός θα ανακοινωθεί το Σάββατο 1 Ιουλίου 12:00 μμ στο meli-mele.blogspot.com και στη σελίδα Μέλι Μελέ  στο facebook

Υποψήφιοι για το διαγωνισμό είναι όσοι λαμβάνουν μέρος σύμφωνα με τις παρακάτω οδηγίες και προϋποθέσεις του διαγωνισμού:

α) Η συμμετοχή στο διαγωνισμό γίνεται αποκλειστικά μέσω του meli-mele.blogspot.gr και απαραίτητη προϋπόθεση είναι οι συμμετέχοντες να αφήνουν σχόλιο κάτω από το post του διαγωνισμού.

β) Έγκυρη θεωρείται η συμμετοχή, η οποία πραγματοποιείται με τοποθέτηση ετικέτας“like”στις σελίδες του Μέλι Μελέ  ( https://web.facebook.com/ Μέλι-Μελέ-230570927289659/ )  και στο post του διαγωνισμού ΚΑΙ αναδημοσίευση (share) από τη σελίδα του διαγωνισμού. Ο κάθε χρήστης θα πρέπει να προβεί σε όλες τις ενέργειες, ώστε η συμμετοχή του να θεωρηθεί έγκυρη.

γ) Τo δώρο του διαγωνισμού αποτελείται από δώδεκα  κιλά ανθόμελο και πέντε κηραλοιφές 

δ) Ο διαγωνισμός διαρκεί από τις 01/05/17  μέχρι και τις 30/06/17 στις 12.00 το μεσημέρι. Έγκυρες θεωρούνται οι συμμετοχές που έχουν υποβληθεί μέσα στο συγκεκριμένο χρονικό πλαίσιο. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 01/07/2017 και μέσα στην ίδια ημέρα θα ανακοινωθεί το όνομα του νικητή στο meli-mele.blogspot.gr αλλά και στους λογαριασμούς του στα κοινωνικά δίκτυα.

Κάθε διαγωνιζόμενος μπορεί να συμμετέχει μία και μοναδική φορά.
Οι νικητές αναδεικνύονται με ηλεκτρονική κλήρωση που γίνεται υπό την επίβλεψη του meli-mele.blogspot.gr, και ειδοποιούνται μέσω προσωπικού μηνύματος στο Facebook για τον τρόπο παραλαβής του δώρου τους.

Οι νικητές ανακοινώνονται σε σχετικό post στο meli-mele.blogspot.gr και μέσω όλων των λογαριασμών του meli-mele.blogspot.gr στα social networks.

Αν για οποιονδήποτε λόγο που δεν οφείλεται σε υπαιτιότητα του  meli-mele.blogspot.gr δεν καταστεί εφικτή η επικοινωνία με το συμμετέχοντα έως και 1 ημέρα από την διεξαγωγή της κλήρωσης, το meli-mele.blogspot.gr διατηρεί ρητά και κατά την κρίση του το δικαίωμα να επαναλάβει την κλήρωση, για να ανακηρύξει άλλο συμμετέχοντα που έχει λάβει μέρος στο διαγωνισμό. 
Σημειώνεται ότι πέραν από τον νικητή, ταυτόχρονα θα αναδειχθεί και ένας αναπληρωματικός νικητής, σε περίπτωση που καταστεί αναγκαία η επανάληψη της διαδικασίας.
Αν για οποιονδήποτε λόγο ο εκάστοτε νικητής αποποιηθεί το δώρο ή δεν το παραλάβει σε διάστημα μέχρι και 1 ημέρα από την κλήρωση, η διοργανώτρια εταιρεία διατηρεί απεριόριστα το δικαίωμα να διαθέσει ή να μην διαθέσει αυτό κατά την κρίση της.
Τα δώρα του νικητή είναι προσωπικά, δε μεταβιβάζονται και δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή άλλα δώρα. Η τελική παράδοση των δώρων στους νικητές γίνεται μετά από τηλεφωνική συνεννόηση με τον νικητή. 
Η διοργανώτρια εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να ανακαλέσει το διαγωνισμό, να τροποποιήσει τους όρους και να συντομεύσει ή να παρατείνει τη διάρκειά του. Κάθε μεταβολή που αφορά τους όρους της παρούσας θα γνωστοποιείται στο κοινό μέσω του meli-mele.blogspot.gr.
Το meli-mele.blogspot.gr δε φέρει ουδεμία ευθύνη σε περίπτωση τεχνικών προβλημάτων που μπορεί να προκύψουν κατά την διάρκεια υποβολής συμμετοχών στον εκάστοτε διαγωνισμό, όπως και κατά τη διάρκεια της αποστολής των ηλεκτρονικών ενημερώσεων για τα αποτελέσματα του εκάστοτε διαγωνισμού.
Το meli-mele.blogspot.gr επιπλέον δε φέρει ουδεμία ευθύνη σε περίπτωση που ο χρήστης για οποιονδήποτε λόγο δεν συμπληρώσει σωστά τα στοιχεία επικοινωνίας του ή δεν κάνει σωστή χρήση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
Οι συμμετέχοντες συμφωνούν ότι τα στοιχεία τους θα παραμείνουν στο meli-mele.blogspot.gr και η διοργανώτρια εταιρεία ρητώς διαβεβαιώνει ότι δεν θα τα κοινοποιήσει σε τρίτους. Ο νικητής  εξουσιοδοτεί  το meli-mele.blogspot.gr να εντάξει τα ονόματά τους στην λίστα των νικητών που θα ανακοινωθεί και αναρτηθεί όπως ορίζει το άρθρο 5 των παρόντων όρων.
Οι συμμετέχοντες συμφωνούν ότι η/οι ηλεκτρονική/ες διεύθυνση/εις με τις οποίες συμμετάσχουν στον εκάστοτε διαγωνισμό του meli-mele.blogspot.gr μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την αποστολή ενημερωτικών μηνυμάτων αποκλειστικά από το meli-mele.blogspot.gr
Οι συμμετέχοντες συμφωνούν ότι σε περίπτωση που έχουν διαγράψει την/τις ηλεκτρονική/ές διεύθυνση/εις από την λίστα αποστολής ενημερωτικών μηνυμάτων, η συμμετοχή τους στο διαγωνισμό έπεται και την εκ νέου εισαγωγή της/των ηλεκτρονικής/ών διεύθυνσης/εων στην λίστα αυτή.
Η συμμετοχή σε διαγωνισμό συνεπάγεται ανεπιφύλακτη αποδοχή των παραπάνω όρων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου