Το μέλι συντελεί στη μακροβιότητα.Ο Δημόκριτος όταν τον ρώτησαν πώς μπορούν οι άνθρωποι να μην αρρωσταίνουν και να γίνονται μακρόβιοι απάντησε:Απ'έξω λάδι,από μέσα μέλι.

Δευτέρα, 27 Ιουλίου 2015

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

Προσωπικά Δεδομένα

  Απαραίτητη προϋπόθεση για την έναρξη της μεταξύ μας συνδιαλλαγής είναι η γνωστοποίηση από πλευράς σας κάποιων προσωπικών σας στοιχείων. Όταν κάνετε μια παραγγελία, θα πρέπει πρώτα να κάνετε εγγραφή, κατά την οποία  θα σας ζητήσουμε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση (e-mail address). Για την ολοκλήρωση της παραγγελίας θα πρέπει να μας δηλώσετε το ονοματεπώνυμό σας, τη διεύθυνση στην οποία θα αποσταλούν τα προϊόντα και τον αριθμό κάποιου τηλεφώνου σας.
  Η εταιρεία, ακολουθώντας τις αρχές της προστασίας των προσωπικών δεδομένων που προβλέπονται από τους σχετικούς νόμους και διεθνείς συμβάσεις δεν πρόκειται να προβεί σε οποιαδήποτε αθέμιτη και χωρίς την προηγούμενη έγκρισή σας χρήση. Με εξαίρεση τις περιπτώσεις όπου η γνωστοποίηση είναι απαραίτητη για την εκτέλεση της παραγγελίας σας (π.χ. συνεργαζόμενες εταιρείες αποστολής-κουριερ).
  Το meli-mele με κανέναν τρόπο δεν αποκαλύπτει, δημοσιοποιεί, πωλεί, ανταλλάσσει τα προσωπικά στοιχεία και τις πληροφορίες που μας εμπιστεύεστε. Εξαιρετικά μπορεί να δημοσιοποιηθούν προσωπικά σας στοιχεία από την εταιρεία, τηρούμενης πάντα της προβλεπόμενης από το νόμο διαδικασίας όταν τούτο επιβάλλεται από Δημόσια Αρχή, δικαστήριο κλπ.
  Το meli-mele  επιφυλάσσεται του δικαιώματός του να δημοσιοποιεί τα προϊόντα τα οποία δημιουργεί, τα οποία όμως σε καμία περίπτωση δεν θα περιέχουν προσωπικά στοιχεία που μπορεί να οδηγήσουν σε αναγνώριση ατόμων.
  Επίσης, μπορείτε οποτεδήποτε να προβείτε, εφόσον υπάρχει λόγος, στην αλλαγή των προσωπικών στοιχείων που μας έχετε γνωστοποιήσει ή και να περιορίσετε ή ακυρώσετε τη χρήση κάποιων από τα στοιχεία αυτά στέλνοντας το μήνυμά σας μέσα από την φόρμα επικοινωνίας ή καλώντας μας απ’ ευθείας στα τηλέφωνα επικοινωνίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου