Το μέλι συντελεί στη μακροβιότητα.Ο Δημόκριτος όταν τον ρώτησαν πώς μπορούν οι άνθρωποι να μην αρρωσταίνουν και να γίνονται μακρόβιοι απάντησε:Απ'έξω λάδι,από μέσα μέλι.

Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2016

Κεραλοιφή για πανάδες

Κεραλοιφή με μελλισοκέρι,πρόπολη,μέλι,baby oil,αιθέριο έλαιο λεμονιού ,αγνό παρθένο ελαιόλαδο και Βιταμίνη Ε.
Ενδείκνυται για λιπαρά δέρματα, δρα κατά της κυτταρίτιδας και για κηλίδες και πανάδες σε πρόσωπο και χέρια.
Τι είναι λοιπόν οι πανάδες;
Οι πανάδες είναι κάποιες αντιαισθητικές δυσχρωμίες του δέρματος που ευθύνονται στη συγκέντρωση μελανίνης στα σημεία που εμφανίζονται. Τα συχνότερα σημεία είναι στα ζυγωματικά, στο μέτωπο, στο πιγούνι, στον λαιμό και στα χέρια. Οι λόγοι που εμφανίζονται είναι πολλοί.
Η πολύ ώρα έκθεση στον ήλιο (χωρίς αντηλιακό)
Η κληρονομικότητα
Οι ορμονικές διαταραχές ( εμμηνόπαυση, εγκυμοσύνη)
Τα καλλυντικά ( μπορεί να προκαλούν ερεθισμούς στο δέρμα)
Τα φάρμακα ( αντιβιοτικά, αντισυλληπτικά)
Συνήθως, παρουσιάζονται στις πιο μεγάλες ηλικίες γύρω στα 35 και άνω και ” προτιμούν” τις σκουρόχρωμες επιδερμίδες! Αυτό φυσικά δεν σημαίνει πως είναι αδύνατον να εμφανιστούν και στις πιο νεαρές ηλικίες ειδικά αν δεν φοράτε αντηλιακό!
Κεραλοιφή για πανάδες
Η κεραλοιφή για πανάδες είναι μια λιπαρή κρέμα με βασικά συστατικά το κερί μέλισσας και το ελαιόλαδο. Στην περίπτωση αυτή όμως, εκτός από τα βασικά συστατικά ακολουθούν και διάφορα άλλα συστατικά, χρήσιμα για την αντιμετώπιση των πανάδων. Επίσης, η κεραλοιφή για πανάδες μπορεί να ονομαστεί και κεραλοιφή για λεύκανση δέρματος!

Λεμόνι αιθέριο έλαιο
INCI Name: Citrus Limon Peel Oil
 Ενδείκνυται για λιπαρά δέρματα, δρα κατά της κυτταρίτιδας, είναι διουρητικό, μειώνει την πίεση και έχει εντομοαπωθητική δράση. Στον καυστήρα σας, δημιουργεί μια ατμόσφαιρα «καθαριότητας» και βοηθά στη συγκέντρωση. 

Παράλληλα, χάρη στο αιθέριο έλαιο λεμονιού που έχει λευκαντικές ιδιότητες, επιτυγχάνεται η μείωση της έντασης των πανάδων και των μαύρων στιγμάτων από τον ήλιο.

Τα παραπάνω δεν αποτελούν προτροπή προς παρασκευή σκευασμάτων ή καλλυντικών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου