Το μέλι συντελεί στη μακροβιότητα.Ο Δημόκριτος όταν τον ρώτησαν πώς μπορούν οι άνθρωποι να μην αρρωσταίνουν και να γίνονται μακρόβιοι απάντησε:Απ'έξω λάδι,από μέσα μέλι.

Δευτέρα 4 Ιουλίου 2016

Κεραλοίφη

Σίγουρα όλοι έχουμε δει ή ακόμη και έχουμε εμφανίσει πανάδες στο δέρμα μας. Ειδικά τώρα που είναι καλοκαίρι και το δέρμα μας είναι περισσότερο εκτεθειμένο στον ήλιο, οι πανάδες “φαίνονται” πιο εύκολα.
Oι πανάδες ή μελάσματα, όπως λέγονται στην Ιατρική, είναι σκουρόχρωμες κηλίδες, συνήθως καφέ, που εμφανίζονται στα μάγουλα, στο μέτωπο, στο άνω χείλος, στο πιγούνι ή στο λαιμό.

Το καλοκαίρι που το δέρμα είναι μαυρισμένο, δεν φαίνονται. Όταν όμως φύγει το χρώμα και κάποια μελάχρωση (σκούρο χρώμα) επιμένει, σε κάποια σημεία σχηματίζοντας κηλίδες.
Αυτό συμβαίνει γιατί σε εκείνα τα σημεία του δέρματος έχουν ευαισθητοποιηθεί τα μελανινοκύτταρα, τα κύτταρα που ευθύνονται για το μαύρισμα, με μη φυσιολογικό τρόπο.

ΚΕΡΑΛΟΙΦΗ ΓΙΑ ΔΥΣΧΡΟΜΙΕΣ (ΠΑΝΑΔΕΣ)
Τα πλούσια συστατικά που περιέχει όπως το Μελισσοκέρι, το λάδι JoJoba , το λάδι Καλέντουλας και πολλά ακόμα συνδυάστηκαν με επιτυχία για την δημιουργία αυτής της σύνθεσης που βοηθά στην μείωση και την ένταση των πανάδων (κηλίδων) και δυσχρωμιών που προκαλούνται από την έκθεση στον ήλιο την ηλικία ή τις ορμονικές διαταραχές. 
Συμβάλλει στην αποκατάσταση του χρώματος τις επιδερμίδας, ενώ ταυτόχρονα την ενυδατώνει.

Χρήση: Απλώστε το βράδυ στο πρόσωπο αποφεύγοντας την περιοχή κάτω από τα μάτια.

Συστατικά : Μελισσοκέρι, λάδι JoJoba ,λάδι Καλέντουλα, λάδι αβοκάντο , Αιθέρια Έλαια Λεμόνι & Τεϊόδεντρου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου