Το μέλι συντελεί στη μακροβιότητα.Ο Δημόκριτος όταν τον ρώτησαν πώς μπορούν οι άνθρωποι να μην αρρωσταίνουν και να γίνονται μακρόβιοι απάντησε:Απ'έξω λάδι,από μέσα μέλι.

Πέμπτη 3 Μαρτίου 2016

7 Απίστευτες θεραπευτικές χρήσεις για το μέλι

Το μέλι είναι κάτι περισσότερο από μια γλυκαντική ουσία για το τσάι σας. Είναι απίστευτα υγιεινά και είναι η βάση για έναν τόνο των διαφορετικών σπίτι διορθωτικά μέτρα.
Αυτά είναι μερικά από τα αγαπημένα μας. Όπως πάντα, η χρήση οργανικών, ακατέργαστο μέλι.

Πονόλαιμος.
Ανακατέψτε 1 κουταλιά της σούπας χυμό λεμονιού και 2 κουταλιές της σούπας μέλι σε ένα ποτήρι ζεστό νερό. Ανακατέψτε καλά και πιείτε. Να χρησιμοποιείτε πάντα κρύο νερό που έχει θερμανθεί σε μια κατσαρόλα, όχι ζεστό νερό της βρύσης.

Βήχα θεραπεία.
Ανακατέψτε 4 κουταλάκια του γλυκού χυμό λεμονιού σε 8 κουταλάκια του γλυκού μέλι. Καταναλώστε 1 κουταλάκι του γλυκού κάθε λίγες ώρες, όπως απαιτείται.

Απώλεια βάρους.
Ανακατέψτε μισό κουταλάκι του γλυκού κανέλα και 1 κουταλάκι του γλυκού μέλι σε ένα ποτήρι νερό σε θερμοκρασία δωματίου. Ανακατέψτε πολύ καλά και πιείτε.

Sinus ανακούφισης πίεσης.
Ανακατέψτε δύο κουταλιές της σούπας μηλόξυδο και μία κουταλιά της σούπας μέλι με ένα ποτήρι ζεστό νερό. Ανακατέψτε καλά και πιείτε αργά.

Γενικά αποτοξίνωσης.
Προσθέστε δύο κουταλιές της σούπας μέλι με μια ρίζα πικραλίδα τσάι από βότανα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια ποικιλία από είδη τσαγιού, είναι στο χέρι σας. Μην το παρακάνετε, ειδικά εάν πάσχετε από ΓΟΠΝ.

Κρύο θεραπεία.
Ανακατέψτε 1 κουταλιά της σούπας χυμό λεμονιού και 2 κουταλιές της σούπας μέλι σε ένα φλιτζάνι τσάι τζίντζερ. Ανακατέψτε καλά και πιείτε. Ποτέ μη χρησιμοποιείτε ζεστό νερό από τη βρύση για το τσάι. Πάντα βράσει σε μια κατσαρόλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου